Известие

Collapse
No announcement yet.

Календар за 2010 - инфо и заявки.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

+1 за мен.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

67 броя до тук.

Хайде колеги, колкото повече, толкова по-евтино !
      Напомням ви, че не е едно и също дали за 20лв ще вземете един или два календара !
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

1 брой за мен.
        sigpic
        146 1.9 JTD, 99'

Comment

1 броика и за мен
          алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

един и за мен
            ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

+2 за мен!

п.п. Биваше на общата снимка за м.Октомви вместо на 3 места да има снимки на 155, поне на едно от тях да беше сложил 147 лиии...!
              SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
              SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
              SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Не ми се чете файла като го сваля нещо, може проблемът да е в мойто устройство, но от снимката виждам, че дизайнът е страхотен. Браво за труда! Искам един когато стане
                2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                sigpic

Comment

+1 и за мен
                  Alfa Romeo 156 SW`05 1.9 JTD m-jet ,150 hp ++
                  Fiat Punto`98 1.7 TD,69 hp
                  Alfa Romeo 156`98 1.6 TS ,120 hp-ex
                  sigpic

Comment

какво стана със цени(пари) и сметка по която трябва да се приведът парите
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Пишете и мен +1 брой
                      Alfa Romeo 145, 1,9 JTD, 2000
                      ex: Alfa Romeo 156, 2.0 16V, 155HP, 1997

Comment

Има неща който могат да се до искосорят(ретро моделите фигуриращи в календара ми допадат но можеше да се наблегне повече на най-новите модели147,159,gt,brera...) по-важното е, че някои се е наел да го направи за което евала и мойте уважения! В такъв случай един (+1) брой за мен!
                        Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                        FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                        sigpic

Comment

Предварително се извиних на всички, които ще се почувстват засегнати от това, че техния модел няма да е на календара.
                          Причините са няколко - първо класическата годишнина на марката, поради което сложих модели, допринесли за престижа й, модели които са предци на настоящите, и такива, които са наложили доминацията на Алфа по световните писти. Друга причина е сравнително трудното изнамиране на изображения с достатъчна резолюция, размер и качество като за дигитален печат - дори тези трябва доста да се преработят.
                          Повярвайте ми, ако можех, щях да сложа всеки един модел на календара, но годината има само 12 месеца... Което пък ще рече, че следващия календар ще е с моделите, които не се вместиха в този
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

+ 1 за мене

155 2.5 V6
                            Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Пиши ме и мен в списъка 1 бр
                              156 1,8 ТS 99
                              Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Vesko84 Покажи съобщение
                                Не ми се чете файла като го сваля нещо, може проблемът да е в мойто устройство, но от снимката виждам, че дизайнът е страхотен. Браво за труда! Искам един когато стане
                                Изтегли си http://ardownload.adobe.com/pub/adob...r930_en_US.exe
                                за да можеш да четеш на компа файлове с разширение .pdf ,или си ъпдейтни стария акробат ,ако го имаш..и на мен не ми го отваряше поне бях с по стара версия...
                                "la passione a la macchina" ..Alfa Romeo не е просто автомобил.. тя е чувство

Comment

Working...
                                X